Z factuur Agro wordt AgroBox

Z factuur is de elektronische facturatiedienst van ZET solutions die sinds enige jaren operationeel is in de food-agri, bouw & installatie en transport sector in Nederland.

Inmiddels ontvangen meer dan 19.500 gebruikers van Z factuur in de food-agri sector elektronische facturen van op Z factuur aangesloten verzenders. Uit onderzoek is gebleken dat agrariërs steeds vaker vragen om een totaaloplossing voor de ontvangst-, archivering en verwerking van alle binnenkomende facturen. Aan een invulling van deze wensen wordt momenteel hard gewerkt.

Bij deze nieuwe dienstverlening hoort ook een nieuwe naam en uitstraling, daarom is ervoor gekozen om Z factuur Agro te migreren naar AgroBox om zo nog specifieker de food-agri sector te kunnen bedienen.

Binnenkort ontvangt u een update met daarin informatie over de nieuwe functies van AgroBox, ook kunt u gebruik blijven maken van de functies zoals nu deze beschikbaar zijn in Z factuur, o.a. het ontvangen van facturen vanuit aangesloten verzenders zoals u nu gewend bent.

AgroBox.png

ZET solutions
maandag 24 juli 2017