• Z factuur koppelt met Mifas Vanaf nu is er een koppeling met het boekhoudprogramma Mifas en het managementprogramma Pigmanager, beiden van Agrovision, met Z factuur.

  • AFAS Profit ERP sluit aan op Z factuur AFAS en Agroportal BV hebben besloten een integratie te bouwen tussen het product AFAS Profit ERP en Z factuur. Z factuur is een online facturenservice met handige functies, zoals een koppeling met internetbankieren en telebankieren.

  • Z login op Antwoord voor bedrijven Agroportal heeft een belangrijke stap gezet in de doorontwikkeling van haar Single Sign On dienstverlening, Z login genaamd. Z login (voorheen ZIEZO login) heeft al meer dan 36.000 actieve logins en is al enige jaren actief in de agrarische markt.

  • Automatisering in de Agrarische sector In 1992 is gestart met wat later een periodieke publicatie "Gebruik en Trends" zou worden. In deze publicatie wordt de stand van zaken en de ontwikkeling van de automatisering op het primaire agrarische bedrijf beschreven. Elke twee jaar is op basis van een enquĂȘte, samen met marktgegevens, een nieuwe versie gemaakt.

  • Z factuur genomineerd voor ABAB-innovatieprijs op de Agrarische Dagen Ondersteund door ZLTO, stond het Z factuur Team afgelopen week op de Agrarische Dagen in Someren.