Automatisering in de Agrarische sector

Gebruik & Trends in de Veehouderij

In 1992 is gestart met wat later een periodieke publicatie "Gebruik en Trends" zou worden. In deze publicatie wordt de stand van zaken en de ontwikkeling van de automatisering op het primaire agrarische bedrijf beschreven. Elke twee jaar is op basis van een enquête, samen met marktgegevens, een nieuwe versie gemaakt.

Onlangs is na een wat langere tussenperiode weer een nieuw marktonderzoek afgesloten. De resultaten zijn beschreven in deze zesde uitgave en hebben betrekking op de sectoren melkvee, leghennen, vleeskuikens, zeugen en vleesvarkens. Deze publicatie is tot stand gekomen in samenwerking met Agroportal.

Op donderdag 30 oktober heeft het seminar: “Automatisering in de Agrarische sector: Gebruik & Trends in de Veehouderij” plaatsgevonden. ASG heeft in samenwerking met Agroportal dit seminar georganiseerd. Een samenvatting van de resultaten uit het onderzoek en de presentatie die Lex van Lent van Agroportal heeft gehouden over Z factuur, kunt u bekijken door op onderstaande link te klikken.
 
 
Meer informatie over het seminar en het boek treft u aan op www.gebruikentrends.nl.
maandag 01 december 2008