Wat is Z factuur?

Z factuur is de online facturenservice. De dienst is ontwikkeld door ZET solutions. Z factuur is zeer gebruiksvriendelijk en is dus ook bruikbaar voor mensen zonder veel boekhoud- en technische kennis.

Met Z factuur ontvangt u alle facturen van de aangesloten leveranciers elektronisch in uw persoonlijke Z factuur omgeving.

Z factuur is veilig en betrouwbaar
Zoekraken van papieren facturen is met Z factuur niet meer mogelijk. Alle facturen blijven standaard gedurende 7 jaar online bewaard. De facturen zijn alleen door u in te zien en worden opgeslagen op beveiligde systemen. In geval van brand of andere calamiteiten staat uw archief nog steeds veilig online.

De beveiligde toegang tot Z factuur is geregeld via het bekende “single sign on” systeem Z login. Z factuur is onafhankelijk van banken en accountants. U behoudt dus volledige controle over wie toegang heeft tot uw financiële gegevens.

Z factuur werkt makkelijker
Z factuur is door de belastingdienst goedgekeurd als online archief, waardoor niet langer de noodzaak bestaat een separaat papieren archief bij te houden.

Meer informatie voor factuurontvangers  
Meer informatie voor factuurverzenders