Z login op Antwoord voor bedrijven

Vanaf januari 2009 sluit Z login aan op Antwoord voor bedrijven
Agroportal heeft een belangrijke stap gezet in de doorontwikkeling van haar Single Sign On dienstverlening, Z login genaamd. Z login (voorheen ZIEZO login) heeft al meer dan 36.000 actieve logins en is al enige jaren actief in de agrarische markt.

Vanaf medio januari 2009 zal Z login aangesloten zijn op "Antwoord voor bedrijven". Antwoord voor bedrijven maakt informatie van de overheid voor ondernemers beter toegankelijk. Z login en Diginotar zijn de eerste marktmiddelen op het gebied van authenticatie en autorisatie (Single Sign On) die aangesloten worden op "Antwoord voor bedrijven".

De ministeries van Economische Zaken en LNV beogen dat in januari 2009 digitaal de exportdocumenten voor pootaardappelen via de Client Export applicatie van LNV met Z login kunnen worden afgehandeld. Medio 2009 komen daar de exportdocumenten voor de zuivelindustrie bij. Snel daarna zullen de exportdocumenten voor de overige sectoren volgen.

Agroportal is zeer verheugd dat het ministerie van Economische Zaken deze stap heeft gezet en dat zij heeft gekozen voor Z login.

Op het door ECP.nl georganiseerde congres eNederland 2008 heeft dhr. M. Frequin, DGEZ Energie en Telecom, gesproken over het belang van client epxort applicaties. 

Heeft u vragen of wilt u meer weten over Z login? Neem dan contact op met de afdeling Sales van Agroportal; tel.nr. 0320-269999 of via mail: commercie@agroportal.nl.
maandag 01 december 2008