Z factuur koppelt met Mifas

Vanaf nu is er een koppeling met het boekhoudprogramma Mifas en het managementprogramma Pigmanager, beiden van Agrovision, met Z factuur.
De koppeling met Z factuur en Mifas / Pigmanager verzorgt voor u het automatisch inlezen en verwerken van alle facturen die Z factuur ophaalt bij factuurverzenders die zijn aangesloten bij Z factuur. U hoeft dus geen gegevens meer handmatig over te nemen, dit wordt automatisch voor u gedaan met deze koppeling.

Naast de koppeling met Z factuur heeft u de EDI factuur module van Agrovision nodig. De EDI factuur module haalt niet alleen de factuurgegevens op (die door het Z factuur systeem worden aangeleverd), maar splitst ze vervolgens automatisch voor u uit in bedrag, hoeveelheid en voersoort. Het verwerken van de facturen wordt hierdoor voor u heel eenvoudig, het bespaart u bovendien veel tijd omdat facturen niet meer handmatig hoeven te worden overgenomen en de kans op vergissingen is daarmee ook minimaal.

Heeft u nog geen Z factuur abonnement? Klik dan hier.
Heeft u al wel een Z factuur toegang en het Mifas / Pigmanager pakket en wilt u gebruik maken van de koppeling? Klik dan hier

dinsdag 24 maart 2009