Agroportal wijzigt naam in ZET solutions

Agroportal heeft zich na haar oprichting in 2002 ontwikkeld tot een Solution Provider op het gebied van internetdiensten. Meest bekend is de dienstverlening op het gebied van veilig internetten (Z login) en digitaal versturen van facturen (Z factuur) in de Food–Agri branche. De Single Sign On branche-oplossing - Z login - waarmee gebruikers eenvoudig en veilig met een wachtwoord en gebruikersnaam in kunnen loggen op verschillende portals en applicaties binnen portals, wordt nu ook gekoppeld aan het loket van de overheid: “Antwoord voor Bedrijven”.
Z factuur is de MKB oplossing voor het versturen, beheren en ontvangen van digitale facturen. Z factuur is ook gekoppeld aan de betaalsystemen van banken.
Deze trusted services worden nu ook in andere branches aangeboden. De portaal-oplossingen van Agroportal werden al langer in andere branches vermarkt.
 
De diensten van Agroportal BV hebben ook belangstelling bij partijen buiten de agrarische sector. Daarom is gekozen voor een bedrijfsnaam die ook deze partijen aanspreekt.
Vanaf 1 mei 2009 gaat Agroportal BV daarom verder onder de naam: ZET solutions. Deze naam geeft ook beter weer waar de onderneming voor staat; trusted services met de focus op de Z diensten; Z login en Z factuur.
 
De huidige dienstverlening en het dienstenpakket blijven ongewijzigd gehandhaafd en zullen verder doorontwikkeld worden onder de nieuwe bedrijfsnaam. Ook blijft het bedrijf gevestigd in Lelystad.
 

Wilt u meer weten over ZET solutions? Neem dan contact op met ZET solutions via tel.nr.: 0320-269999 of stuur een mail naar: commercie@zetsolutions.nl.

maandag 11 mei 2009