Voordelen Z factuur

 1. Verlaging kosten factureren
  Met Z factuur zijn uw verzendkosten lager, u heeft geen opslag meer van facturen en u kunt snel zoeken in het archief. Gemiddelde besparing onder de verzenders is 1 EURO per factuur. Marktonderzoeken hebben aangetoond dat de acceptatie onder de doelgroep zeer hoog is. U kunt deze onderzoeken aanvragen via het contactformulier.

 2. Hoger serviceniveau naar uw klanten / leden
  Z factuur verhoogt de service naar uw klanten. Klanten kunnen sneller en eenvoudiger facturen betalen via de koppeling met tele- en internetbankieren, met minder kans op fouten, wat voor u en uw klant besparing in tijd oplevert. Daarnaast kunt u de klanten de mogelijkheid bieden om gebruik te laten maken van een reactiefunctionaliteit in het ontvangstloket.

 3. Goedkeuring Belastingdienst
  De dienst is beoordeeld en goedgekeurd door de Belastingdienst, wat betekent dat verzenders kunnen volstaan met het sturen van een digitale factuur. Indien gewenst, kunt u deze verklaring opvragen via het contactformulier.

 4. Koppeling met bancaire standaarden
  Z factuur biedt koppelingen met bancaire standaarden van de meest gangbare banken. Afletteren is met deze koppeling niet meer nodig wat u tijd bespaart.

 5. Z factuur is veilig
  Z factuur maakt gebruik van een beveiligde omgeving waarin u met een persoonlijke gebruikernsaam en wachtwoord toegang krijgt. Uw gegevens worden redundant opgeslagen en zijn altijd en overal online toegankelijk.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en voordelen die elektronisch factureren via Z factuur uw bedrijf biedt? Neem contact met ons op.